Lantligt och charmigt boende i stugor & rum mellan Varberg & Falkenberg i Halland. Närhet till Ullared.

ställplats

läget
Njut av vår lantliga miljö här på gården i Rönnås Lada. Vi finns mellan Varberg och Falkenberg, ett stenkast från gamla kustvägen och Kattegattleden. Fem minuters bilresa från motorvägen gör att det är lätt och snabbt att komma till oss. Lugn och ro finner man på gården och runt omkring oss har vi många härliga smultronställen att besöka. 

ställplatsen
Ställplatsen ligger vid vår gård, underlaget är gräs som klipps och hålls i ordning.
Toalett och dusch finns för den som gör ett stopp i Rönnås. Likaså finns el att tillgå på några av platserna. Dessa går utmärkt att förboka om man vill bli garanterad en plats. Wifi finns men just nu testar vi bara så vi kan inte lova att det fungerar felfritt ännu. Färskvattenspåfyllning kan göras här.
Under sommarperioden, från midsommar till och med augusti finns det möjlighet att boka in sej för vår uppskattade frukost som serveras dagligen under samma period.

prisbild
200 kr utan el, 250 kr med el. Vill du bara nyttja platsen, men inga faciliteter såsom dusch och toalett, då betalar du 150 kr.

frukost
Inne på vår charmiga gård serveras frukosten på morgnarna för den som vill under perioden vecka 26 till vecka 34.
En frukostbuffé står uppdukad med nybakat bröd och pålägg, ägg och yoghurt, bär, frukt och grönsaker. Lokalt, hembakat och gott, tre bra ledord över hur en frukost ska vara. Svenskt och lokalt är självklart för oss, något är hemlagat, något kommer från grannskapets duktiga mathantverkare. Frukosten bokas senast dagen innan.
Pris för frukost: 120 kr/person, 90 kr/barn (upp till 12 år)

omgivningar
Vi har havet nära inpå oss, och ett öppet landskap med fält och ängar in på knuten. Våra strandängar är kända för sitt rika fågelliv om man vill ta med sej kikaren och upptäcka några nya arter. Har man tur så kan man skåda havsörnsparen som håller till vid strandängarna och havsbrynet.

cykling och avkoppling
Vill man istället för med bil ta sej runt i bygden, så har vi fina elcyklar för uthyrning.
Perfekt att susa fram med för att ta del av sevärdheter i närområdet.
På en dag cyklar du lätt 4-6 mil utan att för den delen vara trött av cyklingen när dagen är slut.  
Bokning av cyklar görs i vårt bokningsformulär --->

sevärt
I vårt närområde finns mysiga caféer och gårdsbutiker. Några med gångavstånd, vissa finns på cykelavstånd och vill man ta bilen på en runda så är utbudet på charmiga ställen stort. Besök gärna sidorna "Smaka på Tvååker" och "Smultronställen i Morup". Där hittar man många tips på fina besöksmål i vår bygd. 

facebook
Facebook hittas de senaste uppdateringar från Rönnås Ladas ställplats. 

Välkomna för några dagars njutning och avkoppling i Rönnås härliga gårdsmiljö!