bröllop & vigsel

Bröllop i en fantastiskt fin miljö, romantiskt, lantligt rustikt, ja många är beskrivningarna som vi har fått höra om vår gård. Innergården som passar perfekt för mingel, bubbel och välkomstmusik, festladan där middagen intas för att sedan svidas om till danslokal. Den som vill sitta och prata finner lugn och ro i gårdens lilla orangeri eller i den gamla omgjorda lagården, där brasan knastrar vid kyligare väder. Söker ni en annorlunda festlokal så gör ett besök hos oss. Vi ordnar allt från dukning och ordningställande av lokal till drinktilltugg, middag , kaffe och nattamat.
Pris från 995 kr/kuvert vid full lokal, 85 gäster.

JUST NU.... har vi fått ett återbud, den 15 juni 2019 finns därmed bokningsbar för bröllop.
Boka & skicka ut inbjudan, vi ordnar festen!
Vi kan även rekommendera florist, fotograf, vigselförrättare el präst. I sista minuten... inte då!

Nyhet på gården

Nu bygger vi om för att ha plats för bröllop året om! Vår  lilla lagård som är vinterisolerad och uppvärmd ska nu bli större och ge plats för upp till 60 gäster. Bygget är igång, och vi ser fram emot att få fira bröllop här även på vintern. Så från och med oktober 2019 så finns det möjlighet att boka både för fest och bröllop i Rönnås Lada för ett sällskap på upp till 60 gäster. Till vår stora glädje är första bröllopet för vintern 2019 redan inbokat. Vi ser fram emot november, då vi ska göra bröllopsfint i vår "nygamla" lilla lagård! Bokning för hösten/vintern 2019 går naturligtvis att göra redan nu! Här hittar ni formuläret för bröllopsförfrågning. 
 


Bokningsbar period för bröllop i ladan:
2019    25 maj-14 september  Vi har fått ett återbud, den 15 juni 2019 är nu ledigt för bokning. I övrigt fullbokat.
2020     23 maj-12 september       
Bokningsbar period för lilla lagård:
2018/2019  20 oktober-4 maj (plats för max 35 gäster)      2019/2020 10 okt- 16 maj (plats för max 60 gäster)

Fotograf: Fröken Foto,  brudpar: Maria & Fredrik Niklasson,  vinterbröllop Eva-Lena Jonsson, vigsel Linus Karlsson Therese & Nicklas