bröllop & vigsel

Bröllop i en fantastiskt fin miljö, romantiskt, lantligt rustikt, ja många är beskrivningarna som vi har fått höra om vår gård. Innergården som passar perfekt för mingel, bubbel och välkomstmusik, festladan där middagen intas för att sedan svidas om till danslokal. Den som vill sitta och prata finner lugn och ro i gårdens lilla orangeri eller i den gamla omgjorda lagården, där brasan knastrar vid kyligare väder. Söker ni en annorlunda festlokal så gör ett besök hos oss. Vi ordnar allt från dukning och ordningställande av lokal till drinktilltugg, middag , kaffe och nattamat.
Pris från 995 kr/kuvert vid full lokal, 85 gäster.

Nyhet på gården

Nu bygger vi om för att ha plats för bröllop året om! Vår  lilla lagård som är vinterisolerad och uppvärmd ska nu bli större och ge plats för upp till 70 gäster. Bygget är nu nästan klart , och vi ser fram emot att få fira bröllop här även på vintern. Så från och med oktober 2019 så finns det möjlighet att boka både för fest och bröllop i Rönnås Lada för ett sällskap på upp till  70 gäster. Till vår stora glädje är första bröllopen för vintern 2019 redan inbokat. Vi ser fram emot oktober, då vi ska göra bröllopsfint i vår "nygamla" lilla lagård! 
 


Bokningsbar period för bröllop i ladan:
2020   23 maj-12 september    Två bokningsbara helger kvar, 11 juli & 12 september   
Bokningsbar period för lilla lagård:
2019/2020   1 oktober- 11 maj (plats för max 70 gäster)     

Fotograf: Fröken Foto,  brudpar: Maria & Fredrik Niklasson,  vinterbröllop Eva-Lena Jonsson, vigsel Linus Karlsson Therese & Nicklas